AUTOMATGEAR

Ganske få køreskoler tilbyder en køreuddannelse til kategori B i en bil med automatgear, men hos KØREKORT KOLDING er det muligt.

Der er mange fordele ved at tage kørekort til en bil med automatgear. Du vil opleve at du har nemmere ved det, du vil ikke være udsat for situationer, hvor du skal bruge koblingen, som for mange er en af de største udfordringer ved at betjene en bil. Du vil opleve at det er nemmere at følge med i trafikken, fordi du ikke hele tiden skal tænker over dine gearskift. Alt i alt er der meget mere ro på under den praktiske undervisning end i undervisningen med manuel gear. Vi har tid til at tale om situationerne i trafikken og de forskellige love vi bliver mødt af på vejene.

Alle har fokus på miljøet og fremtidens biler (El – hybrid m.m.) vil blive produceret med automatgear og allerede idag bliver hovedparten af alle biler der sælges, solgt med automatgear. Så hvorfor ikke bare være fremtidorienteret og tag din køreuddannelse i en automatgearbil.

Men du skal vide at tager du kørekort i en bil med automatgear, så må du ikke kører bil med manuel gear. Når du består din praktiske prøve, vil der i dit kørekort blive påskrevet en kode kaldet kode 78, som henviser til at du kun må være fører af en bil med automatgear.

Hvis du efterfølgende får behov for at køre bil med manuel gear, så er det muligt. Du kan kontakte KØREKORT KOLDING og vi kan hjælpe dig med brugen af manuel gear, ved at du tager et par køretimer i en skolevogn med manuel gear. Når du føler dig klar, skal du til en praktisk prøve og efter du har bestået den praktiske prøve, vil kode 78 blive fjernet fra dit kørekort.

Har du brug for mere information kontakt KØREKORT KOLDING

Cooper Countrymann

Cooper Countrymann